Πληροφορίες παράδοσης - Τρόποι & Όροι Αποστολής

• Το Φακόρυζο συνεργάζεται με εταιρείες ταχυμεταφορών και διανομών για την γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων σας.
• Σαν βασικό μεταφορέα έχουμε επιλέξει την ACS. Ενναλακτικά για επαρχία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταφορική εταιρεία της προτίμησής σας.
• Για το κόστος και το χρόνο παράδοσης θα γίνει τηλεφωνική ενημέρωση από εμάς μετά από επικοινωνία με την μεταφορική της προτίμησής σας.
• Εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα, η παραγγελία θα σας παραδοθεί εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.
• Τα προϊόντα ταξιδεύουν με κίνδυνο του πελάτη και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν ζημιά στη συσκευασία ή απώλεια από την μεταφορική ή courier εταιρεία.
• Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς και συμπεριλαμβάνονται ξεχωριστά στην παραγγελίας σας.
• Για το ακριβές κόστος των μεταφορικών (στις παραγγελίες εκτός Αττικής) σας ενημερώνει το σύστημα πριν από την τελική ολοκλήρωση της παραγγελίας.
• Το κόστος υπολογίζεται με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της ACS που είναι αναρτημένος και στο επίσημο site της.
• Η αποστολή των προϊόντων σας μπορεί να καθυστερήσει ή να ακυρωθεί για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, δυσμενείς καιρικές συνθήκες, έλλειψη αποθέματος). Σε μια τέτοια περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tofakoryzo.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας, άμεσα, για περαιτέρω συνεννόηση.
• Οι παραγγελίες εντός Αττικής και με αξία κάτω από 30,00 € μπορούν, εκτός από παραλαβή από το κατάστημά μας, να σας παραδοθούν από εμάς με κόστος μεταφοράς 3,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α).
• Για παραγγελίες εντός Αττικής και με αξία πάνω από 30,00 € εκτός από την παραλαβή από το κατάστημά μας, μπορούν να γίνουν με δωρεάν χρέωση παράδοσης από εμάς.
• Όλες οι παραγγελίες που παραδίδονται εντός Αττικής είναι πληρωμή με την παράδοση.
• Οι παραγγελίες εκτός Αττικής θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί με κατάθεση στον Τραπεζικό λογαριασμό μας πριν την αποστολή των προϊόντων.
• Παραγγελίες εκτός Αττικής που δεν έχουν εξοφληθεί εντός 3 ημερών από την αποστολή της παραγγελίας θα θεωρούνται άκυρες και μη εκτελέσιμες.
• Ο παραπάνω χρόνος παράδοσης προϊόντων ξεκινάει μετά από την εμφάνιση της πληρωμής σας από την τράπεζά μας.
Κατηγορίες

CRANBERRY ΧΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

CRANBERRY ΧΥΜΑ  ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
Κατασκευαστής: ΧΡ. ΓΙΟΥΦΤΣΙΑΔΗΣ-ΚΩΝ. ΠΑΣΑΣ
Κωδικός Προϊόντος: 40735
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 14,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,10€
Ποσότητα:  
   - Ή -   
Τρόποι Πληρωμής: Μετρητοίς | Τραπεζική Κατάθεση | Κάρτες...

ΤΙΜΗ ΚΙΛΟΥ    Μπορείτε να παραγγείλετε όσοι ποσότητα θέλετε με ένα τηλεφώνημά σας. ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

Ιστορικά οι υγιεινές ιδιότητες των κράνμπερυ έχουν βασιστεί στις παραδοσιακές θεραπείες, οι οποίες έχουν υπάρξει για αιώνες. Οι υγιεινές ιδιότητες αυτών των φρούτων αναγνωρίστηκαν αρχικά από τους ιθαγενείς ινδιάνους. Αργότερα οι πρώτοι ναυτικοί της Νέας Αγγλίας έτρωγαν τα άγρια κράνμπερυ διότι ήταν πλούσια σε βιταμίνες και ήθελαν να προλάβουν το σκορβούτο. Οι πρόσφατες μελέτες επιβεβαιώνουν ότι τα κράνμπερυ και τα προϊόντα τους είναι ευεργετικά στην υγεία.

Τα κράνμπερυς περιέχουν ενώσεις οι οποίες εμποδίζουν τις μολύνσεις της ουροδόχου οδού και οι επιστήμονες σκέφτονται τώρα ότι αυτή η ίδια λειτουργία μπορεί να είναι χρήσιμη ώστε να εμποδιστούν βακτήρια υπεύθυνα για έλκη και ορισμένα στοματικά βακτηρίδια. Η πρώτη αναφερόμενη χρήση τους από τους ιατρούς ήταν το 1923 όπου προτάθηκε ότι τα κράνμπερυ σκοτώνουν τα βακτηρίδια στην ουροδόχο οδό.

Μία μελέτη του 1994 που πραγματοποιήθηκε στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ καθόρισε ότι η κατανάλωση χυμού μείωσε το ποσό βακτηριδίων στα ούρα των ηλικιωμένων γυναικών. Το 1998 ερευνητές από το πανεπιστήμιο Rutgers προσδιόρισαν τα συγκεκριμένα συστατικά στα κράνμπερυ που λειτουργούν και συμβάλλουν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Τα κράνμπερυ περιέχουν επίσης τα phytochemicals που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της υγείας διότι ενεργούν ως αντιοξειδωτικές ενώσεις και βοηθούν να εξουδετερωθούν επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες στο σώμα.

 

Αυτοί οι αντιοξειδωτικοί παράγοντες μειώνουν τη ζημιά στα κύτταρα, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε καρκίνο, καρδιακές παθήσεις ή άλλες εκφυλιστικές ασθένειες.

Παραδείγματος χάριν, οι ανθοκυάνες, οι ενώσεις που δίνουν στα βακκίνια το κόκκινο χρώμα τους, είναι ισχυροί αντιοξειδωτικοί παράγοντες, ισχυρότεροι από τη βιταμίνη Ε. Επιπλέον οι εργαστηριακές μελέτες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα των κράνμπερυ μειώνει την οξείδωση της LDL-χοληστερόλης (αποκαλούμενη «κακή» χοληστερόλη), μια επίδραση που η έρευνα δείχνει μπορεί να είναι σημαντική στη διατήρηση μιας υγιούς καρδιάς.

Τα κράνμπερυ θεωρούνται πολύ υγιεινά φρούτα. Δεν περιέχουν χοληστερόλη, καθόλου λίπος και περιέχουν χαμηλά επίπεδα νατρίου. Περίπου 70% των συγκομιδών κράνμπερυ κάθε χρόνο γίνονται χυμός, μίγματα χυμού ή συμπυκνώσεις χυμού. Το χυμό των κράνμπερυ μπορείτε να τον απολαύσετε σκέτο ή μπορεί να αναμιχθεί ακολουθώντας μια συναρπαστική σειρά συνταγών υγιεινών χυμών. Η προσθήκη χυμού κράνμπερυ σε τρόφιμα μπορεί να οδηγήσει σε μια ουσιαστική θρεπτική συμβολή (π.χ. σε μπισκότα ή σε σάλτσες).

Το κράνμπερυ και οι ιδιότητες του…

Η πλειοψηφία των φυσιοθεραπευτών και άλλων επαγγελματιών της υγείας, πιστεύουν ότι υπάρχει μια ξεκάθαρη σύνδεση της διατροφής με φρούτα και λαχανικά και του μειωμένου κινδύνου για χρόνιες παθήσεις. Τα θρεπτικά συστατικά από τα φυτά και ιδιαίτερα τα αντιοξειδωτικά, δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ανθρώπινης υγείας.

Τα κράνμπερυ περιέχουν proanthocyanidins (PACs) και μπορούν να εμποδίζουν την ανάπτυξη συγκεκριμένων βακτηρίων, περιλαμβανομένων των E coli, που συνδέονται με τις μολύνσεις της ουρικής οδού. Οι μελέτες για το κράνμπερυ έχουν δείξει, ότι εμποδίζει και τα βακτήρια που σχετίζονται με τα στομαχικά έλκη.

Τελευταίες έρευνες έδειξαν ότι τα κράνμπερυ και τα προϊόντα του, που περιέχουν σημαντικές ποσότητες αντιοξειδωτικών και άλλων φυτοθρεπτικών συστατικών, μπορούν να βοηθήσουν ενάντια στις καρδιοπάθειες, τον καρκίνο και άλλες ασθένειες. ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.
Πηγή φλαβονοειδών, βιταμινών B και C

Tρώγοντας αυτούς τους καρπούς, φροντίζουμε την υγεία μας και με έναν επιπλέον τρόπο: Eμπλουτίζουμε τη δίαιτά μας με περισσότερα φλαβονοειδή. Πρόκειται για τις φυτικές χρωστικές ουσίες που ευθύνονται για το κόκκινο και κίτρινο χρώμα των φρούτων και των λαχανικών και έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Συγκεκριμένα, αποτρέπουν τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, δηλαδή επιβλαβή μόρια οξυγόνου που μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο, καρδιακές παθήσεις και άλλα σοβαρά προβλήματα. Tα κράνμπερι περιέχουν επίσης βιταμίνες C, D, κάλιο και σίδηρο, ενώ είναι πολύ φτωχά σε θερμίδες, επομένως μπορούμε άνετα να τα συμπεριλάβουμε σε ένα διαιτητικό μενού.

Kαταπολεμά τις ουρολοιμώξεις.

Eδώ και αιώνες τα κράνμπερι θεωρούνται παραδοσιακό γιατρικό για τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Όμως, η θεραπευτική τους αξία τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει και επιστημονική βάση. Mια μελέτη της Iατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Harvard σε ηλικιωμένες γυναίκες που έπιναν 1-2 ποτήρια χυμό κράνμπερι καθημερινά για έξι μήνες, απέδειξε ότι ο αριθμός των βακτηριδίων στην ουροδόχο κύστη τους περιορίστηκε και, επιπλέον, ότι είχαν σχεδόν 60% λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν λοιμώξεις στην περιοχή. Επίσης, οι γυναίκες που είχαν ουρολοίμωξη και έπιναν χυμό, είχαν 75% περισσότερες πιθανότητες να την ξεπεράσουν γρηγορότερα, σε σχέση με αυτές που δεν έπιναν. Για τη δράση των κράνμπερι στις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος ευθύνονται δύο συστατικά, η φρουκτόζη και ένα άλλο, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη. Aυτά τα δύο δρουν με τρόπο που αποτρέπουν την προσκόλληση των βακτηριδίων στα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης και της ουρήθρας.

…και 2 συμβουλές

• Aν έχετε ουρολοίμωξη, για όσο διάστημα παίρνετε την αντιβίωση που σας έχει συστήσει ο γιατρός, πίνετε συγχρόνως δύο ποτήρια την ημέρα χυμό κράνμπερι.
• Aν είστε επιρρεπείς στις λοιμώξεις του ουροποιητικού, πίνετε προληπτικά 1 ποτήρι χυμό κράνμπερι ημερησίως.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
ΤΟ ΦΑΚΟΡΥΖΟ - ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ 76 ΑΙΓΑΛΕΩ
• ΤΗΛ./FAX: 210-5313.336, 6974-555.405
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: O.S.B
• Τηλ./Fax: 211-1829.650
• email: info@osb.net.gr - www.osb.net.gr
• Web Programming: O.S.B - N. Cabilis


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη