ΜΠΥΡΑ ΑΡΓΟΛΙΚΗ "ΖΕΟΣ" ΚΑΙ ΜΠΥΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗ "ΝΕΔΑ"
Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε με την Αργολική Μπύρα ΖΕΟΣ, μια ώραία κα μεστή μπύρα με έντονη την γεύση του λυκίσκου.
Μια άλλη όμως έληξε άδοξα γιατί το εργοστάσιο λόγω κρίσης έκλεισε δυστυχώς, αναφέρομαι στην Καλαματιανή Μπύρα ΝΕΔΑ.
ΖΕΟΣ Pilsner
Τύπος (είδος): pilsner
Αλκοόλ: 5%
Συσκευασία: 500ml
Περιγραφή: Χρώμα ξανθό
γεύση βύνης , έντονη λυκίσκου
Όλες οι μπύρες της Ζέος περιέχουν και βύνη σιταριού. Για την Pilsner τους, στα 500 κιλά κριθάρι βάζουν 35 κιλά σιτάρι και 700 γραμμάρια κριθάρι καβουρδισμένο. Στην μικροζυθοποιία ΖΕΟΣ ως πρώτη ύλη χρησιμοποιούν το ποιοτικό Γερμανικό κριθάρι και σιτάρι BAMBERG το οποίο είναι το ακριβότερο στην αγορά. Το τσουβάλι με το μαύρο κριθάρι είναι το καβουρδισμένο,νερό απ τους Μύλους μια περιοχή δίπλα στο τόπο παραγωγής της μπύρας.
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ
Μία νέα συνεργασία επετεύχθει με την παραδοσιακή οικοτεχνεία της Χρυσούλας στα Πραμαντά Ιωαννίνων στα Τζουμέρκα.
Προϊόντα που φτίαχνονται στο χέρι με αγνά και φρέσκα υλικά από την περιοχή Τζουμέρκων.
Τα προϊόντα που θα βρείτε στο καταστημά μας είναι:
- Χυλοπίτες
- Χυλοπιτάκια βίδες
- Κριθαράκι
- Τραχανάς βλάχικος
- Τραχανάς λαχανικών
- Τραχανάς τσουκνίδα
- Τραχανάς σικάλεως
- Τραχανάς ξυνός
- Μαρμελάδα κράνο
- Μαρμελάδα βατόμουρο
- Γλυκό καρυδάκι
- Γλυκό αγριόσυκο
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
Από σήμερα στο κατάστημά μας θα βρείτε γαλακτοκομικά από την μικρή οικοτεχνεία "ΠΑΤΡΙΔΑ" των Αδελφών Στεφανίδη στην Αξιούπολη Κιλκίς.
Το γάλα συλλέγεται από την περιοχή στα σύνορα των νομών Κιλκίς και Σερρών από αγελάδες ελευθέρας βοσκής στην Κερκίνη, Πορόϊα, Κιλκίς όπου τα ζώα δεν έχουν ανάγκη σταβλισμού και ταϊσματος παρά μόνο το βράδυ που μαζεύονται.
Τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι:
- ΤΖΙΒΙΛ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΤΥΡΙ
- ΣΟΥΛΟΓΟΥΝΙ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΤΥΡΙ
- ΓΑΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΥΡΙ
- ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΡΙ
- ΤΥΡΙ ΓΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ 4 ΜΕΡΙΔΩΝ
- ΚΕΦΙΡ 500ml
- ΑΡΙΑΝΙ 500 ml
- ΒΟΥΤΥΡΟ
- ΠΑΣΚΙΤΑΝ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
- ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΠΑΪΚΟΥ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 100 γρ
11. ΤΥΡΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΠΛΕΞΟΥΔΑ
12 ΤΥΡΙ ΠΛΕΞΟΥΔΑ
ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕΡΡΩΝ
Στην Αμουδιά Σερρών κοντά στην Ηράκλεια, καλλιεργούνται τα ονομαστά
φυστίκια τα οποία ο κος Αγριανίδης εκτός από την διαθεσή τους στην γνωστή
τους μορφή στο κέλυφος ή αράπικο τα επεξεργάστηκε και έβγαλε το πρώτο
Ελληνικό Φυστικοβούτυρο σε συσκευασία των 300 γρ. το οποίο είναι φρέσκο
και πολύ πιο εύγευστο από τα εισαγώμενα χωρίς ζάχαρι και τρανς λιπαρά τα οποία είναι ύποπτα για δημιουργία καρκίνων.
Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε και να προμηθευτήται το πρώτο Φυστικοβούτυρο
με Ελληνική πρώτη Υλη, Ελληνική επεξεργασία και συσκευασία μόνο από την επεξεργασία του φυστικιού.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΜΕ ΑΛΟΗ ΚΑΙ ΣΤΕΒΙΑ
Στην πλέον θεραπευτική Κρητική Αλόη "Barbdensis Miler" αναμίξανε κρητικά πορτοκάλια και στέβια και βγάλανε ένα υπέροχο φρουτοποτό που συνδυάζει το φρουτοποτό που ξεδιψάει και τις θεραπευτικές ιδιότητες της Αλόης.
Κατά γενική ομολογία είναι κάτι εύγεστο σε όσους δοκιμάσανε στο κατάστημα.