Υβριστά ή Εβριστά (Συρών)

Εκτέλεση συνταγής

 

Βάζουμε τα συρών σε ένα βαθύ σκεύος.

Ρίχνουμε βρασμένο αλατισμένο νερό πάνω από τα συρών.

Τα αφήνουμε σκεπασμένα με μία πετσέτα για 5-6 λεπτά, τα στραγγίζουμε και ρίχνουμε

λιωμένο αγνό βούτυρο ή λάδι.

Είναι έτοιμα για σερβίρισμα με οποιαδήποτε σάλτσα θέλουμε ή με αραιωμένο στραγγιστό

γιαούρτι σε νερό με λίγο σκόρδο.

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ40634

comodo secure seal 113x59 transp

e-shop